Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

Camperpark info

Camperpark Groningen / Nienoord is gelegen op het landgoed Nienoord en 10 minuten lopen van het centrum van Leek. Bent u op reis met uw camper en uw wilt in de omgeving (stad) Groningen / Leek één of meerdere nachten verblijven met uw camper dan kan dat prima op ons camperpark.

Camperpark Groningen / Nienoord

Wij werken met een self service systeem waarbij u uw zelf kunt inchecken. U kunt uw zelf natuurlijk ook altijd laten inchecken op onze receptie. Op de receptie vindt u ook informatie over de omgeving en ook de bus tijden (25 min.)naar de stad Groningen kunt u hier vinden.

Wilt u gebruik maken van sanitaire voorzieningen dan is dat geen probleem. Naast ons camperpark ligt camping Nienoord met een heel mooi luxe sanitairgebouw. Deze is voorzien van douches, wc’s, wascabines, chemisch toilet en een wasserette. Dit gebouw is ook in de winter gedeeltelijk geopend. U kunt dus ook in de winter bij ons terecht.

Landgoed Nienoord:

Ons camperpark is gelegen op het landgoed Nienoord. Op dit mooi landgoed vindt u tal van wandel- en fiets routes. Naast de mooie natuur bevinden zich nog een aantal faciliteiten:

✓ Borg Nienoord
✓ Zwemkasteel met binnen- en buitenzwembad
✓ Museum Nienoord
✓ Familiepark

Stad Groningen

Ook de stad Groningen is vlakbij camperpark Nienoord te Leek. Naast ons camperpark bevindt zich een bushalte waar u op kunt stappen en midden in de stad Groningen weer uit kunt stappen. Voor bus tijden kunt u terecht bij onze receptie.

 

Deel deze pagina