Boek nu 0594 580 898
Waar ben je naar opzoek?

Landgoed Nienoord

Camperpark Nienoord te Leek ligt midden op het Landgoed Nienoord. Dit landgoed is vooral bekend van de voormalige borg Nienoord (historische naam ‘t Huis de Nyenoort), op de plek waarvan zich nu een 19e-eeuws landhuis bevindt. Verder zijn het Museum Nienoord, het Zwemkasteel (binnen- en buitenzwembad) en het Familiepark Nienoord op het landgoed gevestigd. Terug in de tijd behoorde dit landgoed tot het dorpje Midwolda. Tegenwoordig is het onderdeel van het dorp Leek geworden.

 

Familiepark Nienoord te Leek

Het familiepark is echt een speeltuin voor jong en oud. Kinderen kunnen hier veel plezier beleven met hun ouders of opa en oma. U vindt hier o.a. een speelkasteel, glijtorens, draaimolens, springkussen, een oldtimer tractor-, paarden-, en scooterbaan, de spannende helikopterbaan, een kinderboerderij en nog veel meer… Voor gasten van ons camperpark kunnen kortingskaarten krijgen bij onze receptie.

Zwemkasteel Nienoord te Leek

Heeft u zin om even lekker op te frissen? Dan is het zwemkasteel misschien een leuke activiteit. Het zwemkasteel in Leek heeft de beschikking over een binnen- en buitenzwembad. Ook voor kinderen biedt dit zwembad genoeg activiteiten zoals: 40 meter lange glijbaan, wild-waterkreek, waterval en waterkanon. Ook kunt u baantjes trekken in het  25 meterbad. Mocht u even lekker willen relaxen dan kunt u terecht in de whirlpool en dan komt u helemaal tot rust.

Deel deze pagina